Stand-up politics met Arie Koomen en Klaas Dijkhoff

Stand-up politics met Arie Koomen en Klaas Dijkhoff is muziek, cabaret, pittige discussies, elkaar lekker humoristisch de maat nemen en vooral alle ruimte voor de onderwerpen die jij graag wilt bespreken. Op 18 februari a.s.: everything you always wanted to know about Klaas but were afraid to ask.. and more.

Ook naar Arie&Klaas? Bestel je ticket hier!

Arie Koomen is natuurlijk bekend van o.a. De Lama's. Maar daarvóór maakte hij al furore als Arie van het duo Arie&Silvester, met Silvester Zwaneveld, waarbij ze met hun improvisatie-theater de zalen vulden. Vanaf 2007 was hij te zien in het tv-programma Doe Maar Normaal. 

(Arie en Silvester met "Het maakt niets uit")

Klaas Dijkhoff is sinds 2010 Tweede Kamerlid voor de VVD. In het kabinet-Rutte II was Klaas van 2015 tot 2017 staatssecretaris van Veiligheid en Justitie en korte tijd minister van Defensie. In de Tweede Kamer is hij fractievoorzitter voor de VVD.

Wat je die avond kan verwachten? Uiteraard goede muziek en goede grappen. Maar ook een goed gesprek over ons land. Bijvoorbeeld over het klimaat, want dat is hard nodig. Er is de afgelopen weken veel gesproken over de manier waarop we Nederland schoon kunnen doorgeven aan onze kinderen en wat dit mag kosten. 

Maar het gaat bijvoorbeeld ook over integratie, hoe we in dit land met elkaar omgaan en wat we daarbij van elkaar verwachten. Of over hoe we ons geld gaan verdienen in de toekomst. Nu is het aan jou om je mening te geven!

18 februari a.s
inloop vanaf 19:30 uur
Het Huis,
Boorstraat 107,
3513 SE  Utrecht

Bestel nú je ticket!

https://www.ticketkantoor.nl/shop/ArieKlaas